null

EXPERTERNA PÅ KÄNSLIG HUD

Att förstå tecken på och det som triggar igång känslig hud är nyckeln till att ta hand om den effektivt. På Cetaphil är vi dedikerade till att forska och främja vetenskapen bakom känslig hudvård, vilket har gjort att vi är experter på känslig hud sedan nästan 75 år tillbaka.

VAD ÄR KÄNSLIG HUD?

Känslig hud drabbar 70 % av människor världen över och definieras av sensoriska förnimmelser så som en obehaglig brännande och stickande känsla. Det kan påverka olika delar av kroppen, inklusive ansiktet. De aktiva ingredienserna i Cetaphil hjälper till att skydda mot 5 tecken på känslig hud: torrhet, irritation, strävhet, stramhet och en försvagad hudbarriär.

VAD TRIGGAR SYMPTOM PÅ KÄNSLIG HUD?

Många faktorer kan utlösa eller förvärra symptomen på känslig hud, till exempel irriterande ämnen, miljöfaktorer, stress, hormonella förändringar och vad du äter. Dessa faktorer bidrar till olika hudproblem som kan påverka individer i alla åldersgrupper och med olika hudtyper. Cetaphils milda formuleringar verkar för att lindra irritation för att ge ett optimalt resultat.

The_sensitive-skin-experts_2
The_sensitive-skin-experts_3

EFFEKTIV HUDVÅRD FRÅN EXPERTERNA FÖR KÄNSLIG HUD

Cetaphil är lämplig för alla hudtyper, inklusive torr, känslig hud och de som är utsatta för tillstånd som eksem, rosacea och psoriasis. Våra skonsamma men effektiva produkter är kompatibla med aktuella behandlingar. I över 70 år har Cetaphil varit experten på känslig hud som är kliniskt bevisad att lugna, återfukta och ge näring.