null

HUDVÅRD SOM ÄR BASERAD PÅ VETENSKAP

Känslig hud kräver lite mer omtanke med stöd av kliniskt bevisade data. Cetaphils produkter är, med stöd av forskning och kliniska studier, framtagna för att säkerställa den mest effektiva blandningen av ingredienser för din känsliga hud.

VETENSKAP OCH KÄNSLIG HUD

Vårt utbud av rengörings- och fuktkrämer är formulerade med nyckelingredienser för att hjälpa till att hantera olika hudbesvär och förbättra motståndskraften hos känslig hud. Vi använder den senaste vetenskapliga forskningen för att utveckla våra hudvårdsprodukter för känslig hud, vilket är anledningen till att Cetaphil är det #1 rekommenderade varumärket av läkare i USA


HUR FUNGERAR DET?

Cetaphils produkter innehåller ingredienser som är vetenskapligt bevisade att stärka hudbarriärens funktion. Niacinamid (vitamin B3) och pantenol (pro-vitamin B5) lugnar känslig hud för att minska torrhet och rodnad. Glycerin återfuktar det yttre hudlagret, vilket hjälper till att bibehålla barriärfunktionen i epidermis. Genom att använda denna blandning av ingredienser som rekommenderas av hudläkare, förbättrar Cetaphil hudkvaliteten hos känslig hud samtidigt som den lindrar irritation och obehag.


Om du är en av alla de som har känslig hud kan Cetaphil hjälpa dig. Med vetenskaplig dokumentation från studier på över 32 000 patienter har Cetaphil visat sig skydda mot torrhet, irritation, strävhet, stramhet och en försvagad hudbarriär, vilket gör Cetaphil till expertens val för känslig hud.