Daily Facial Cleanser

Badges

 

För blandhy och fet hy

En lätt löddrande ansiktsrengöring som skonsamt och effektivt rengör på djupet och minimerar porerna utan att ta bort hudens naturliga fukt.

 • Innehåller en kliniskt bevisad blandning av niacinamid, och pantenol som hjälper till att bevara hudens naturliga fuktbarriär.
 • kliniskt bevisad att rengöra effektivt
 • #1 rekommenderade varumärket för känslig hud av läkare i USA

 

Funktioner

En lätt löddrande rengöring för ansiktet som om skonsamt och effektivt rengör på djupet och minimerar porerna utan att ta bort hudens naturliga fukt. Innehåller glycerin, niacinamid och pantenol och är kliniskt bevisad att bevara hudens naturliga fuktbarriär och balansera pH-värdet. Avlägsnar smuts, överskott av fett och makeup utan att huden blir torr eller stram. Skyddar mot 5 tecken på känslig hud; torrhet, irritation, strävhet, stramhet och försvagad hudbarriär 
 

 • Täpper ej igen porerna

  Täpper ej igen porerna

 • Skyddar mot 5 tecken på känslig hud

  Skyddar mot 5 tecken på känslig hud

Daily Facial Cleanser
Daily Facial Cleanser 
          Ingredients

INGREDIENSER

Aqua, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Disodium Laureth Sulfosuccinate, Sodium Cocoamphoacetate, Panthenol, Niacinamide, Pantolactone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Benzoate, Parfum, Amyl Cinnamal, Citronellol, Geraniol, Hydroxycitronellal, Linalool, Sodium Chloride, Citric Acid. FIL.1744.V01

Rengör huden med en mild och effektiv rengöring morgon och kväll

Daily Facial Cleanser är idealisk för kombinerad till fet, känslig hud. Daily Facial Cleanser är kliniskt bevisad att rengöra huden på djupet och minimera uppkomsten av porer samtidigt som den effektivt tar bort smuts, överskott av oljor och smink utan att lämna huden torr eller stram.

Återfukta både morgon och kväll för att låsa in fukt

Efter rengöring, applicera ansiktskräm direkt för att återfukta och låsa in fukt i huden. Under dagen rekommenderar vi att också använda en utökat solskydd för skydda huden på solen. Att använda en fuktkräm till natten hjälper till att öka hudens fuktreserver och skydda huden från torrhet hela natten så att huden ser ut och känns fräsch varje morgon.

null