null

#1 rekommenderade varumärket av läkare i USA

I nära samarbete med hudläkare och sjukvårdspersonal har vi genomfört mer än 550 kliniska studier på över 32 000 patienter för att säkerställa effektiviteten och säkerheten hos våra produkter för känslig hud. Många års erfarenhet av att ta hand om hud har gett Cetaphil förtroende från både hälso- och sjukvårdspersonal och konsumenter.

null

EXPERTENS VAL FÖR DIN KÄNSLIGA HUD

Cetaphil togs fram för över 70 år sedan för att hjälpa hudläkare att ta bättre hand om patienter med känslig hud. Ända sedan dess har Cetaphil högt förtroende hos hudläkare och hudexperter.


Den första produkten som utvecklades, Cetaphil Cleansing Lotion, (idag Cetaphil Gentle Skin Cleanser) innehöll bara åtta ingredienser och var parfymfri och tvålfri, det primära valet bland läkare och farmaceuter för patienter med känslig hud.

FÖR DIG SOM LETAR EFTER HUDVÅRD FÖR KÄNSLIG HUD

Vi har samma höga nivå i varje steg av utvecklingen av våra produkter. För att säkerställa att du får bästa möjliga produkt för din hud samarbetar vi med läkare för att förstå känslig hud och utveckla produkter som är speciellt framtagna för olika hudbesvär som kan uppstå vid känslig hud.

Genom våra kliniska prövningar och genom ett nära samarbete med hälso-och sjukvårdsexperter utvecklar vi hudvårdsprodukter som är både skonsamma och effektiva. Faktum är att Cetaphils produkter har testats på mer än 32 000 patienter i mer än 550 kliniska studier genomförda av Galderma.


Cetaphil är det #1 rekommenderade varumärket för känslig hud av läkare i USA. Låt expertens val för känslig hud bli ditt val.