null

5 TECKEN PÅ KÄNSLIG HUD

Cetaphils produkter är speciellt framtagna för att hjälpa till att stärka din huds motståndskraft och skydda mot 5 tecken på känslig hud: torrhet, irritation, strävhet, stramhet och försvagad hudbarriär, vilket ger dig en hud som både känns och ser frisk och fräsch ut.

CETAPHIL ÄR KLINISKT BEVISAD ATT SKYDDA MOT ALLA 5 TECKEN PÅ KÄNSLIG HUD

Känslig hud kan visa sig på olika sätt som en reaktion på ett antal triggers. Det betyder att behovet av hudvård för känslig hud kan vara väldigt olika från person till person.


Med hjälp av vårt fokus på vetenskap och forskning inom dermatologi har vi identifierat 5 tecken som är vanliga bland personer med känslig hud. För att se till att de som har känslig hud får tillgång till produkter som passar den känsliga huden, är våra produkter formulerade för att skydda mot dessa 5 tecken på känslig hud.


IDENTIFIERA 5 TECKEN PÅ KÄNSLIG HUD

Torr hud orsakas på grund av brist på fukt - personer med torr hud har 3 gånger större risk att ha känslig hud.

Känslig hud är mer benägen att reagera negativt på vissa stimuli, vilket kan leda till obehagliga känslor som sveda, klåda och obehag.

Huden gör sig hela tiden av med döda hudceller, men denna process kan försämras för dem med känslig hud, vilket leder till flagnande, matt och ojämn hudstruktur.

Spänd, sträckt eller ansträngd hud som saknar fukt och återfuktning kan drabba nästan 98 % av personer med känslig hud.

Människor med känslig hud kan ha en tunnare eller försvagad hudbarriär, vilket gör att irriterande ämnen kan tränga in och återfuktningen försvinna.


Cetaphils produkter är framtagna för att förbättra motståndskraften hos känslig hud och hjälpa till att försvara sig mot torrhet, irritation, strävhet, stramhet och en försvagad hudbarriär