null

VÅRA INGREDIENSER

Cetaphil använder ett brett utbud av huvudingredienser, som niacinamid, ceramider och hyaluronsyra, var och en med unika och effektiva egenskaper för att hantera olika hudproblem.

CETAPHIL MED FORMULERINGAR SOM GRUNDAR SIG PÅ VETENSKAP OCH FORSKNING OM KÄNSLIG HUD

Cetaphils produkter är speciellt framtagna för att vara skonsamma mot känslig hud men ändå effektiva för rengöring och återfuktning. Vi lägger mycket tid och resurser på att välja ut våra aktiva ingredienser för den perfekta blandningen som passar dina hudvårdsbehov.

Our-ingredients_2.jpg
Niacinamide.png

Niacinamid, eller vitamin B3, är ett för huden essentiellt vitamin med fuktgivande och antioxidativa egenskaper. Det är effektivt för att binda fukt och är vanligt förekommande i produkter för fet hud och akne.

 Panthenol.png

Pantenol, eller pro-vitamin B5, är en naturligt lugnande ingrediens som hjälper till att lindra hudirritation. Den har naturligt fuktgivande egenskaper som binder fukt, vilket bidrar till mjukare, slätare och fräschare hud.

Glycerin.png

Glycerin är en vattenlöslig mjukgörande ingrediens som ger en långvarig återfuktande effekt, binder vatten och bidrar till att bibehålla normal fuktbalans i huden. Det stimulerar nya hudceller och ger huden en fräsch lyster.

Tocopherol.png

Vitamin E, eller tokoferol, är en potent antioxidant som skyddar huden mot fria radikaler. Den återfuktar och lugnar huden för att lindra irritation.

Shea Butter.png

Sheasmör innehåller höga halter av vitaminer och fettsyror som är bra för huden. Det hjälper till att återställa den naturliga hudbarriären samt bidrar till att bibehålla normal fuktbalans i huden för att förhindra torrhet och minimera irritation.

Hyaluronic-Acid.png

Hyaluronsyra finns naturligt i huden, men nivåerna sjunker när vi åldras. Den används i hudvårdsprodukter för sin mycket goda förmåga att hålla kvar fukt, och på så sätt effektivt återfukta huden och öka dess elasticitet.

Ceramides.png

Ceramider finns i det yttersta lagret av huden och bidrar till den naturliga hudbarriären som kan hjälpa till att hålla irriterande ämnen ute och fukt inne. I hudvårdsprodukter hjälper de till att göra din hud mer motståndskraftig mot torrhet och irritation.

Aloe-Vera.png

Aloe Vera består av mer än 95 % vatten, vilket gör den till en utmärkt fuktgivare för din hud. Förutom att den återfuktar, exfolierar den naturligt och hjälper till att fräscha upp och vitalisera din hud.

urea.png

Urea är ett fuktbevarande medel med både keratolytiska och återfuktande egenskaper. Det innebär att döda hudceller avlägsnas samtidigt som det effektivt återfuktar och mjukgör huden, vilket gör den idealisk för sträv och torr hud.

Bisabolol .png

Bisabolol har flera fördelaktiga egenskaper, det är antioxidativt, antiinflammatoriskt och lugnande. Det skyddar huden från skador från fria radikaler och förhindrar nedbrytning av kollagen för att hjälpa huden att hålla sig elastisk och fast.

avacado.png

Avokadoolja är rik på viktiga vitamin A, D och E, som ger näring åt huden samtidigt som den återfuktar för att motverka torrhet och irriterad hud.

almond.png

Sötmandelolja är en mjukgörande ingrediens som lugnar torr, irriterad hud och hjälper till att förbättra hudens struktur och minska strävhet. Den har fuktgivande egenskaper, kan hjälpa till att minska tecken på åldrande och innehåller massor av vitamin E med goda antioxidativa egenskaper.