null

Historien om Cetaphil

I över 70 år har vi på Cetaphil varit fullt fokuserade på att driva vetenskapen om känslig hud för att kunna ge din hud de bästa lösningarna. Vi har tagit fram produkter som är speciellt framtagna för att ta hand om alla typer av känslig hud.

OUR-STORY_2.jpg

ETT VARUMÄRKE MED ETT STARKT ARV

Cetaphil togs fram av en farmaceut i Texas specifikt för att hjälpa patienter att ta hand om sin känsliga hud på bästa möjliga sätt. Vår första produkt lanserades 1947 och hette då Cetaphil Cleansing Lotion. Idag heter den Cetaphil Gentle Skin Cleanser har fortfarande samma skonsamma effekt som den alltid har haft. Cetaphils sortiment av produkter för känslig hud, som snabbt erkändes för sina effektiva men skonsamma resultat, började växa i takt med att varumärket utvecklade vetenskapen om känslig hud.

MED ENGAGEMANG OCH DRIV FÖR INNOVATIONER SOM HJÄLPER KÄNSLIG HUD


Vi är fullt fokuserade och engagerade i att leverera produkter för känslig hud, bedriva forskning och arbeta tillsammans med experter inom dermatologi för att bättre förstå olika hudbehov och för att utveckla och driva dermatologisk hudvård framåt.

Namnet Cetaphil och våra produkter för känslig hud har förtroende sedan över 70 år, och vi genomför alltid stora kliniska studier för att förtjäna vårt rykte som det #1 rekommenderade varumärket för känslig hud av läkare i USA och andra länder runt om i världen. Idag finns Cetaphil i mer än 70 länder världen över och erbjuder ett brett utbud av produkter för din huds behov, från rengöringar och fuktighetskrämer till babyprodukter och lösningar för hudbesvär.